ساختار كدهاي HTML

اين وبلاگ مرجع كامل و رسمي مقالات طراحي سايت در مشهد است

ساختار كدهاي HTML

۳ بازديد

در‌اين نمونه    طراحي سايت در مشهد  بازهم از تگ p براي توليد يك جمله مصرف شده. باطن اين جمله عبارتي وجود داراست. همينطور داخل تگ p از تگ
مصرف شده. اين تگ وظيفه شكستن خط را داراست (مانند كليد Enter در هنگام تايپ). در حالتي‌كه اعتنا فرمائيد اين تگ ابدا تگ بسته ندارد. زيرا به هيچ وجه نيازي به تگ بسته ندارد. اين تگ يك وظيفه خاص دارااست و ما نمي‌توانيم چيزي را داخل آن در اختيار بگذاريم. خروجي نمونه بالا عبارت تحت مي گردد:

name
ali soltani

نكته: در‌صورتي‌كه اعتنا نماييد درين نمونه ما تگ br را داخل تگ p نوشته‌ايم. يعني تگ‌ها مي توانند سواي هيچ محدوديتي بصورت تو در تو نوشته شوند.

 

صفت يا اين كه attribute چه است؟
براي اينكه بتوان يك عنصر (تگ) را بهتر تعريف كرد، از صفت يا اين كه به عبارتي attribute استعمال مي شود. بگذاريد با يك نمونه توضيح دهيم.

تگ وظيفه توليد لينك و پيوند (link) در صفحه هاي اينترنت را داراست. كد پايين عبارت ادمين وب سايت را به نشاني adminesite.com لينك و پيوند مي‌نمايد.

ادمين وب سايت
1
ادمين وبسايت
همانگونه كه مشاهده مي كنيد، در‌اين نمونه از تگ a براي ساخت پيوند مصرف شده. صفت href درين نمونه نشاني مقصد لينك و پيوند را انتخاب مي‌نمايد.

صفت‌ها مدام در تگ استارت (تگ گشوده) نوشته مي شوند، همينطور مقدار صفت‌ها بايستي مدام در جفت كوتيشن قرار گيرد و با يك آرم معادل به صفت نسبت داده مي‌گردد. يك تگ ميتواند به تعداد نامحدودي صفت داشته باشد. و اين صفت‌ها فقط با يك كاراكتر مسافت (space) از هم جداگانه مي شوند.

content
1
content


ساختار كدهاي HTML
صفحه هاي اينترنت جداگانه از مفاد ظاهري‌شان، ساختاري دارا‌هستند كه در تمامي آن ها يكسان ميباشد و مي بايست مراقبت گردد. اين ساختار را در نمونه تحت براي شما آورده‌ايم و به‌دنبال خط به خط اين كدها را ارزيابي مي كنيم:

 

 

 

 


1
2
3
4
5
6
7
8
9

 

 

 

 

در این پست می خواهیم برای تازه کارها ۱۰ نکته و ترفند مهم درمورد کار با HTML بیان کنیم. اگر شما نیز به تازگی ساخت صفحات وب را آغاز کرده اید؛ این تکنیک ها به کارتان خواهد آمد.

۱- همیشه تگ های HTML تان را ببندید.

زمانی که با تایپ یک تگ HTML، آن را باز می کنید (برای مثال ،

) همیشه در انتهای بخش مورد نظر، دستور بستن آن تگ را تایپ بکنید تا در بخش بعدی، اجرا نشود. برای مثال:

این کار باعث می شود تا صفحات HTML شما در همه مرورگرها به درستی کار کنند، و به شما کمک می کند تا از بروز هرگونه مشکل عجیب در صفحات خود جلوگیری کنید. این امر به ویژه در مورد تگ هایی مانند

، ، ، و
از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.