تفاوت زبان كامپايلر و مفسر چيست؟ انواع زبان هاي مفسري و كامپايلري

اين وبلاگ مرجع كامل و رسمي مقالات طراحي سايت در مشهد است

تفاوت زبان كامپايلر و مفسر چيست؟ انواع زبان هاي مفسري و كامپايلري

۴ بازديد

اگرشماهم در دنياي اپ نويسي عمل مي كنيد ، طراحي سايت در مشهد طلقا تابحال در رابطه گويش هاي كامپايلر و مفسرمطالبي به گوشتان خورده ميباشد. همياركد درين نوشته‌ي علمي قصد دارااست تا در آغاز با تعريف و تمجيد اين دو گويش شما‌را با آنان بيشتر آشنا نمايد و بعد به مقايسه اين دو بپردازد.
لهجه كامپايلر Compiler
به لهجه بي آلايش ميتوان اعلام‌كرد كامپايلر طرحي ميباشد كه كد هاي درج شده بوسيله برنامه نويس ها را به لهجه ماشين يعني ۰ و۱ تبديل ميكند، تا Cpu بتواند آن را بفهمد و انجام نمايد.
در وضعيت معمولي برنامه نويس ها كدهاي خويش را به گويش هاي نرم افزار نويسي مينويسند مانند سي شارپ ،جاوا و ... البته Cpu توانا به ادراك اين كدها وجود ندارد، به همين ادله نياز به يك واسط داريم تا اين كدها را به گويش قابل فهم و شعور ماشين تبديل نمايد، كه به‌اين واسط كامپايلرمي گويييم.
لهجه مفسر Interpreter
مفسر يك نيز يك نرم‌افزار كامپيوتري ميباشد كه كدهاي مندرج دريك لهجه نرم‌افزار نويسي سطح بالا را به كدهاي قابل شعور براي ماشين تبديل ميكند.در گويش مفسري كدها بصورت خط به خط تعبيروتفسير و بعد ايفا ميگردند و در اجراهاي بعدي هم به همين روال ادامه مي‌دهند.
اصلي ترين مزيت مفسر اين ميباشد كه نرم‌افزار نوشته اساسي اصلا واسطه به نوع hardware وجود ندارد، به‌اين شكل طرحي كه به گويش مفسر درج شده ميباشد مي‌تواند بر روي هرنوع سيستم عاملي انجام گردد.
تفاوت مفسر و كامپايلر
- در لهجه كامپايلري در آغاز يكبار كدها بصورت بي نقص ترجمه ميگردند و آنگاه از روي فولدر كامپايل گرديده جاري ساختن ميگردند، ولي در لهجه هاي مفسري كدها خظ به خط تعبيروتفسير و آنگاه اعمال مي شوند
- گويش مفسر نياز به يك نرم‌افزار مفسر دارااست ، البته كاپايلر صرفا يكبار كامپايل مي‌گردد و آن‌گاه در هر سيستم عاملي انجام مي‌شود البته همين فرمان گوياي اين نكته مي باشد كه لهجه كامپايلر وابسطه به نوع hardware ميباشد و ممكن ميباشد در سرعت انجام شدن آن تاثير مثبت/منفي (بسته به نوع hardware) داشته باشد.
- همينطور سرعت انجام و معيار به كارگيري از منابع از ساير تفاوت هاي اين دوزبان ميباشد و با اعتنا به‌اين نكته كه لهجه هاي Interpreter كد ها را به طور خط به خط تعبير و تفسير و جاري ساختن مي نمايند، اين دستور سبب مي گردد تا مقدار متعددي از CPU و RAM كامپيوتر مصرف شود و مسلما مشخص و معلوم ميباشد كه سرعت ذيل تري نيز خواهد داشت. ولي امتياز كامپايل شدن يكباره ي لهجه هاي كامپايلر اين ميباشد كه در ايفا هاي گوناگون مدل خيس بوده و سرعت بهتري خواهند داشت.
- در مفسر به جهت خط به خط انجام شدن آن ، در‌حالتي كه مشكلي وجود داشته باشد به راحتي قابل شناسايي و برطرف كردن ميباشد البته در كامپايلر، براي پيداكردن نادرست مي بايست سورس نرم افزار را دوباره بازيابي كرده و نادرست را پيدا و مرتفع كرد كه نسبت به لهجه مفسري بسيار دشوارتر ميباشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.